Marmolady

Producent marmolady

Tradycyjna receptura

Marmolada jest przetworem owocowym wytworzonym z przetartych owoców. Doskonale nadaje się do wyrobów cukierniczych: ciastek, drożdżówek itp. Gładka konsystencja marmolad pozwala na stosowanie ich także w automatycznych dozownikach i liniach produkcyjnych.

Nasze marmolady produkujemy z najwyższej jakości przecierów owocowych, które są wytwarzane w naszym zakładzie.

Dostępne są następujące rodzaje opakowań:

  • słoje szklane 0,32 l (370 g) – okres trwałości 10 miesięcy
  • słoje szklane 0,5 l (600 g) – okrestrwałości 10 miesięcy
  • słoje szklane 0,9 l (1150 g) – okres trwałości 10 miesięcy
  • wiadra plastikowe 1 l (1200 g) – okres trwałości 4 miesiące
  • wiadra plastikowe 5 l (6 kg) – okres trwałości 4 miesiące
  • wiadra plastikowe 10 l (13 kg) – okres trwałości 4 miesiące
  • wiadra plastikowe 20 l (25 kg) – okres trwałości 4 miesiące

Oferujemy następujące rodzaje marmolad:

  • marmolada wieloowocowa
  • marmolada o smaku truskawkowym
  • marmolada o smaku wiśniowym
  • marmolada o smaku jagodowym
  • marmolada o smaku porzeczkowym
  • marmolada o smaku śliwkowym
  • marmolada o smaku malinowym
  • marmolada o smaku poziomkowym
  • marmolada o smaku bananowym
  • marmolada o smaku morelowym
  • marmolada o smaku brzoskwiniowym
  • marmolada o smaku jabłkowym
  • marmolada o smaku kiwi

Każdy z wariantów smakowych jest dostępny w dwóch odmianach: jako marmolada twarda lub miękka.